Ферментация

Както всичко останало и този блог ферментира по своему. С всеки следващ пост и с всеки следващ прочит той се видоизменя и накрая и той като ракията става вече за „печене“. В началото на 2014 година, визуализацията на страницата ще се промени, както и начина на структуриране на съдържанието. Тъй като съм голям любител на фасетността и фрагментарността, ще се появят един нов вид постове с кратко съдържание, но кратко от гледна точка на брой символи. Всъщност една миниатюра, съдържа много повече информация, която е ценна за читателя, а не толкова за престижа на автора. Анализирайки фрагмента, всяка личност само получава първична координация в каква посока да мисли, оттам нататък, човек започва да се самосъблича пред себе си. Така да се каже, новата концепция е нещо като интелектуален стриптийз, с тази разлика, че няма да се прави за пари, тогава може би по-точното понятие е „интелектуален ексхибиционизъм“®.
2014 ще започне в сряда, тя е 14тата година от 3-тото хилядолетие. ООН обяви 2014 за година на Семейното фермерство и кристалографията (това е дял от науката, който изследва подредбата на атомите в стуктурата на твърдите тела). На 1.януари 2014, Латвия ще стане 18-тата страна присъединила се към еврозоната и ще забрави за своя Лат. От 7 февруари започват Зимните олимпийски игри, които ще се състоят в Сочи, Русия. От 12 юни, започва ФИФА Световната купа, които игри ще се проведат в Бразилия. На 24 август космическият апарат New Horizonts на NASA, ще пресече орбитата на Нептун и през 2015 ще достигне крайната си цел- Плутон. На 18 септември ще се проведе референдум за независимост на Шотландия, която се бори за своята независимост от 8 века, а през ноември ще станем свидетели на Каталунския референдум за независимост. На 31 декември, Обединеното кралство и САЩ, ще изтеглят всички военни части от Афганистан, с което ще сложи край на 13 годишната гражданска война и криза в страната.

2014 година се очертава като годината на независимостта, мира и новите хоризонти. Но преди всичко това, ни очакват най-хубавите дни на 2013 година, а именно най-светлият християнски празник- Рождество, който звучи по-добре на чужд език- Christmas, Navidad…Така че:

ВЕСЕЛА КОЛЕДА!

Advertisements